Hos SILFEN betyder bæredygtighed ansvar. Vi handler med omtanke for alle interessenter og stræber efter højere standarder med hver kollektion, vi skaber. Vores dedikation til funktionelt design inkluderer brugen af genanvendte materialer, når det er muligt. Her er vores tre fokusområder for bæredygtighed:


Den enkelte: Mennesker er afgørende for vores forretning. Vi arbejder bevidst med leverandører, der deler vores sociale og miljømæssige værdier og har høje arbejdsstandarder. Vores mål er at fremme etisk og socialt ansvarlig adfærd og sikre retfærdige arbejdsforhold i vores værdikæde. 


Cirkularitet: Vi fokuserer på at forlænge produkternes levetid og træffe bevidste valg i vores produktion. Det betyder, at vi b.la. eksperimenterer med brug af cirkulære materialer og metoder for at minimere vores miljømæssige fodaftryk. På nuværende tidspunkt bruger vi rPET (genanvendt polyethylen terephthalat) til vores nylon tasker. Vi er konstant på andre genanvendte og holdbare materialer, for at forbedre vores produkter og reducere den miljømæssige påvirkning.


Design: Design er kernen i vores virksomhed. Vi skaber omhyggeligt kuraterede produkter, der er testet for holdbarhed og funktionalitet. Vores tasker er designet til at være alsidige og kan tilpasses forskellige anvendelser og lejligheder. Mange af vores tasker kommer eksempelvis med en ekstra rem for at sikre alsidighed og forlænge deres levetid.