Hos SILFEN har du 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Fristen for returnering er 14 dage fra den dag, du modtager dine varer.

Ved returnering skal du sørge for at udfylde og vedlægge returformularen. Returformularen vil være vedlagt med din levering. Hvis du ikke har modtaget en, bedes du kontakte os.

Omkostning på 40 kr. forbundet med returnering er for egen regning. Husk at du som kunde er ansvarlig for pakken, indtil den når frem til vores lager. Når pakken er modtaget og godkendt på vores lager, vil købsprisen - fratrukket returomkostning på 40 kr. - blive refunderet til din konto.

Hos SILFEN kan du bestille en returlabel direkte gennem vores digital returportal. Find returportalen her.

Alle returneringer skal sendes til:

ADAX A/S
Vestre Hedevej 18
4000 Roskilde
Att. SILFEN RETUR

Bemærk at SILFEN ikke modtager returforsendelser leveret til pakkeshops.

Refundering
Bemærk at det kan tage fra 2-5 hverdage, før du modtager pengene retur på din bankkonto. Dette kan variere meget mellem kortudstedere, og det kan vi desværre ikke påvirke.

Varens stand ved returnering
Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik. Alle varer skal desuden returneres i original emballage, med prismærker og hangtags. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til SILFEN ApS at vurdere varens stand.

Ikke-afhentede pakker
Pakker som ikke bliver afhentet i pakkeshop og dermed sendes retur, bliver pålagt gebyr på 50 kr. til dækning af returforsendelse. 

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til SILFEN ApS i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger. Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.